F I N S N I C K E R I 


A F O R M  I N T E R I O R


Inredning och möbel tillverkning som vi tillhandhåller i vår snickerifabrik är utrustad med den senaste teknologin för att ge oss möjlighet producera avancerade inredningar. Vi erbjuder tillverkning av inredningar till butiker standard som special anpassat. Kunden får hjälp av vår design avdelning som arbetar fram idéer och skissförslag. Vi tillverka även Moderna, enkla eller exlusiva kök i anpassning för varje kund och ställda krav på materialval, utförande och kvalitet.  Aforminterior har under många år tillverkat kök, heminredningar och kontorsinredningar med väl genomtänkta metoder för att uppnå goda resultat och bibehålla känslan för design och kvalitet. Se gärna våra referens projekt från olika delar av Sverige.Attraktiva inredningar för offentliga och privata miljöer


V Å R A  T J Ä N S T E R


HEMINREDNINGAR

Med känsla för finess och funktion kan Aforminterior tillverka din heminredning och göra den personlig så att den lever i harmoni med dig och din närmaste omgivning. 

 RESTAURANGINREDNINGAR

Till restauranger och caféer tillverkar vi olika inredningar och kan ombesörja hela projekt vid tex. om och till byggnation eller nybyggnation. Totalentreprenad kan erbjudas kunden med projektledning och från skiss till nyckel färdig verksamhet.

BUTIKSINREDNINGAR

Inredningar till butiker standard som special. Kunden får hjälp av vår design avdelning som arbetar fram idéer och skissförslag. Vi tillverka även säkerhets inredningar till guldsmedsbutiker, klockbutiker, banker och växlingskontor.

R E F E R E N S  P R O J E K T


Yazhou 


Gräddbullerian


Mobilkliniken


Heminredning


Tokyo 15


Miyagis


Sjärnurmakarna


Väggpanel


Heminredning


Gents


Plantagen


Konserthus